Olivy a kapary
Olivy a kapary jsou tradiční součástí kuchyně obyvatel jižních přímořských států. Olivy jsou plody stále zeleného stromu (Olea europaea). Podle stupně zralosti jsou zelené – nedozrálé a černé – zralé olivy. U nás naleznete španělské olivy ověřených značek, a to jak čisté s peckou a bez pecky, tak i různě plněné, třeba paprikovou pastou, sýrem, nebo tuňákem. Kapary jsou ještě nerozvinutá poupata květů keře Kapara trnitá. Nakládají se většinou do solného nálevu s vinným octem. Nejlepší kapary prý pocházejí z francouzského Provence a jsou nazývány „nonpareilles“, tedy nesrovnatelné. Ochutnejte naše olivy a kapary s prověřenou kvalitou. Skvělé jsou třeba k vínu nebo je přidejte do salátu, na pizzu, či jako ozdobu na chlebíčky a jednohubky. Stojí to za to díky jejich lahodné specifické chuti.
Franz Josef Kaiser olivy zelené plněné sýrovou pastou 314ml
Franz Josef Kaiser olivy zelené plněné paprikovou pastou 314ml
Franz Josef Kaiser olivy zelené plněné lososovou pastou 314ml
Franz Josef Kaiser olivy zelené plněné ančovičkovou pastou 314ml
Franz Josef Kaiser olivy černé bez pecky 314ml
Giana olivy zelené plněné paprikovou pastou 140g sklo
Giana olivy zelené bez pecky 140g sklo
Giana olivy černé bez pecky 140g sklo
Giana olivy zelené plněné paprikovou pastou 195g sáček
Giana olivy zelené bez pecky 195g sáček
Seville Premium olivy zelené plněné paprikovou pastou 350g
Seville Premium olivy zelené bez pecky 350g
Seville Premium olivy černé bez pecky 350g
Seville Premium olivy černé bez pecky a bez nálevu 75g
Delicias kapary plody medium 250g
Delicias kapary v bílém vinném octu 100g
Olivy a kapary | Privezemenakup.cz
Olivy a kapary jsou tradiční součástí kuchyně obyvatel jižních přímořských států. Olivy jsou plody stále zeleného stromu (Olea europaea). Podle stupně zralosti jsou zelené – nedozrálé a černé – zralé olivy. U nás naleznete španělské olivy ověřených značek, a to jak čisté s peckou a bez pecky, tak i různě plněné, třeba paprikovou pastou, sýrem, nebo tuňákem. Kapary jsou ještě nerozvinutá poupata květů keře Kapara trnitá. Nakládají se většinou do solného nálevu s vinným octem. Nejlepší kapary prý pocházejí z francouzského Provence a jsou nazývány „nonpareilles“, tedy nesrovnatelné. Ochutnejte naše olivy a kapary s prověřenou kvalitou. Skvělé jsou třeba k vínu nebo je přidejte do salátu, na pizzu, či jako ozdobu na chlebíčky a jednohubky. Stojí to za to díky jejich lahodné specifické chuti.